Test_website

Welkom bij Barno Auto's

Barno Auto's is een garage dat is opgericht in april 2009 en gevestigd is in Hengelo(ov). Barno staat bekend als een familiebedrijf dat volledig voor zich zelf is begonnen en onder andere ondersteund wordt door de familie. Wij zijn actief op gebied van 'service', voor alle merken Auto's en lichte bedrijfswagens, en in- en verkoop van gebruikte auto's.

 

Occasions

De occasions die u vindt bij Barno Auto's zijn zeer divers. U heeft bij onze autogarage in Hengelo de keuze uit een groot aantal verschillende automerken. Bent u op zoek naar een tweedehands auto of uw auto laten onderhouden? Het kan allemaal bij ons. Onze autogarage in Hengelo is voorzien van verschillende merken auto's. Maak direct een afspraak en kom eens langs bij onze autogarage in Hengelo.

Service

Naast het aanbieden van tweedehands auto`s, vinden wij het bieden van de juiste service erg belangrijk. Het laten onderhouden en eventueel repareren van uw auto is geen enkel probleem in onze werkplaats. Wilt u meer weten over onze autogarage in Hengelo, of direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem contact met ons op.

Tot ziens bij Barno Auto's!

 

Openingstijden:
Ma - Vr:     9:00 - 17:00 uur
Zaterdag:  9:00 - 15:00 uur
Zondag:    Gesloten

Telefoon: 074 2509764
Mobiel werkplaats: 06 44714302
Mobiel occasions:  06 44223935

 

rdwerkendverkleindrgb  a2sp


  nap           vwe